Samen schrijven

Samen schrijven, met een door jou samengestelde groep, op een locatie die jij fijn vindt, op jouw tijd. En je mag aangeven of je wilt schrijven met een bepaald thema.

Verbinden

Samen schrijven is elkaar op een andere manier ontmoeten en inspireren!! Een bijzondere ochtend, middag of avond om elkaar nog beter te leren kennen. Schrijven wat er in je leeft en dat delen met anderen werkt verbindend. Het blijkt keer op keer weer.

Alles is goed

Aan de hand van opdrachten, schrijf je wat er in je opkomt. Je hoeft hiervoor niet ‘goed’ te kunnen schrijven. Alles is goed! Het gaat om het naarbuiten brengen wat er op dat moment is. Laat je verrassen! Het is speels, kan diepgaand zijn, op een luchtige manier.

Door je schrijven verbind je je met jezelf. Door het te delen ook met elkaar. Het is elke keer weer magisch hoe snel de verbondenheid er is. Stel je er voor open en je krijgt er zoveel voor terug!

Ervaring niet nodig

Het is niet belangrijk of je ervaring hebt met schrijven. Wel of je de bereidheid hebt óm te schrijven. En dat het soms spannend is, dat geeft niet. Des te groter de voldoening.

Met wie wil jij schrijven?

Zie je het al voor je? Stel een groep samen!

Wanneer

Neem contact met mij op en we plannen een datum!
’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds? Laat het me weten.
Het schrijven duurt 2,5 uur inclusief korte pauze.

Waar

Bij jou, of één van je vrienden of vriendinnen, ouders, of wie dan ook thuis of een andere eigen locatie.
Deze locatie ligt ongeveer 10 km rondom Hoofddorp (023).
Bij meer dan 10 km bereken ik de kilometers a 0,25 per kilometer.

Kosten

De kosten zijn € 300,00 totaal. Maximaal 8 personen.
Je kunt zelf een thema inbrengen. Ik stem het af op jouw/jullie wensen.
Elke deelnemer ontvangt altijd een aandenken!

Meer dan 8 personen is mogelijk, maar heeft een andere invulling. Neem gerust contact met mij op!
Je zorgt zelf voor de consumpties.

Voor bedrijven gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact op.

Contact

Wil je Samen Schrijven? Bel me: 06-51367680, of stuur een mail naar: info@ninfa.nl.

Tot dan!

Ervaringen

Op een regenachtige vrijdagavond in de koudste lente sinds 1901 hadden mijn collega’s en ik afgesproken met Linda voor een schrijfworkshop. We schrijven beroepsmatig veel, doorgaans rapportages die zo objectief mogelijk moeten zijn.  Linda gaf ons gevarieerde opdrachten die juist een appèl deden op onze creativiteit en het weergeven van onze eigen beleving. Door de aanpak van Linda werd het een avond met veel ontroerende momenten én ook veel lol. Wég regen, wég kou. Ik bewaar herinneringen aan een heerlijke, warme avond!

Nogmaals bedankt voor je begeleiding gisteravond. We hebben ervan genoten om eens op een heel andere manier met elkaar bezig te zijn!