1 op reis

shutterstock_173564057

Ieder mens is mooi. Er zit in ieder geval iets moois in ieder mens. Om dat te zien is eerlijk gezegd niet zo ingewikkeld. De uitdaging ligt er vooral in om dat van jezelf te zien.

Ik heb een makkelijke, veilige en toegankelijke manier ontwikkeld om samen met jou (op papier) een reis te maken. Een reis waarin je ontdekt wat voor jou belangrijk is en dit ook kunt omarmen en verder kunt ontwikkelen.

In 4 bijeenkomsten van 1,5 uur ontdek je al schrijvend (je hoeft geen schrijver te zijn) wat jij wilt, hoe je het nu ervaart, welke mogelijkheden je hebt en welke stappen voor jou belangrijk zijn om ook echt te nemen.

Word je eigen coach en neem nu de stappen waar je al zo lang van droomt!

Zet je eerste stap en maak nu een afspraak.

Vier sessies

Vier sessies van anderhalf uur.

In vier sessies van 1,5 uur lopen we de vier stappen door. Als er later meer nodig blijkt te zijn, dan overleggen we dat samen. Per sessie ontvang je passende schrijfopdrachten. We bespreken deze en je reflecteert hierop. Daarna volgt de volgende opdracht. Afhankelijk van de gezette stappen ontvang je ook nog een (of meer) opdrachten voor thuis.

Stap voor stap

Alles in stapjes. In alle vrijheid. Zonder oordeel. In alle ruimte voor jou, met het doel dat jij zelf verder kan.
Dat je de moed hebt om de stappen die je wilt zetten ook daadwerkelijk te zetten. Omdat jij alles in je hebt om te bereiken wat je wilt.

Papier is geduldig. Zonder oordeel. Het nodigt je uit om alles aan te gaan wat in jou speelt. Het geeft je de ruimte en de veiligheid te ontdekken, te ondervinden. Ga op reis in jezelf!

Word je eigen coach en neem nu de stappen waar je al zo lang van droomt!

De eerste stap: maak nu een afspraak.
Mail naar info@ninfa.nl of bel me op 06-51367680.
Ik kijk naar je uit!