4 op reis

4 op reis

Reizen is een manier om vragen te stellen die je thuis niet stelt. Niet per se over het land in kwestie zelf maar over jezelf.
- Herman de Coninck – Vlaams dichter en journalist

Voel je je geraakt en geïnspireerd na een ochtend samen schrijven? Voel je dat je er zoveel meer mee wilt? Ervaar je ook dat dat gevoel weer wegzakt, omdat het dagelijkse leven veel van je vraagt? En dat je dan nóg een keer een ochtend komt schrijven, over een ander thema, er weer zoveel wordt aangeraakt….
Dat je je afvraagt wanneer je nu écht met wat jou raakt aan de slag gaat?

Het Schrijfcafé was een fijne plek om te ontmoeten, te verbinden, orde te scheppen in je hoofd, te bemerken wat in jou om aandacht vraagt, en om dat te delen. Voor jezelf. Met elkaar. Het bleef echter steeds bij die ene keer. Deelnemers zijn geraakt en geïnspireerd en tegelijkertijd slokt het dagelijkse leven ze weer op.
Waar blijft de verandering?
Waar blijft het aankijken en aangaan van wat je voelt dat je zó graag wilt?

Deelnemers ervaren meer commitment aan zichzelf en het thema als ze meerdere keren komen schrijven. Het thema werkt door in hun dagelijkse leven, wat meer beweging geeft en meer bewust maakt, wat bewust kiezen voor wat ze wél willen duidelijker maakt. Het schrijven blijft niet alleen bij ontdekken,  juist ook wordt gereflecteerd en geschreven over hoe wat je wel wilt ook waar te maken. Concreet.

In drie keer twee uur verder op reis; een reis om te ontdekken én waar te maken!
Vier reisgenoten. Herkenning, ondersteuning en inspiratie. Samen sta je sterker.

Thema: Geld en geluk!

Als alles draait om geld, hoe wil jij er dan mee omgaan?

Na drie losse sessie over Geld en emotie, wat zó enorm veel in beweging bracht, is het nu tijd voor de verdieping! Ook voor diegenen die de losse sessie niet hebben gedaan!

In april zijn er twee groepen 4 op reis Geld en geluk gestart en hebben deze eind mei afgerond. De deelnemers zijn echt aan de slag gegaan met wat ze graag in hun leven willen, ze hebben vragen beantwoord, zijn blijven schrijven, zijn in hun dagelijks leven opmerkzaam geweest wat ze tegenhoudt en waar ze graag stappen maken. Wat een mooie inzichten, doorbraken en richtinggevers zijn er ontstaan! Het bleek inderdaad heel waardevol in een groep op weg te gaan, te delen, inspireren, spiegel voor houden en voorgehouden krijgen, en dat in drie sessies. De reis stopt niet na de bijeenkomsten 4 op reis. Je staat zelf aan het roer en bepaalt zelf waar je heen wilt en daar blijven stappen voor nodig, elke dag. 4 op reis helpt onderweg zijn met een duidelijke focus en die focus behouden. Waar je zelf stopt, ga je hier verder.
Dit kan met elk thema! Het gaat uiteindelijk om de vraag Wat wil jij?


Zet de stap in deze unieke reis met en naar jezelf: Schrijf je in!

Drie sessies. Voor jou.
In jouw tempo. Veilig.
Rust. Ruimte. Aandacht.
Commitment. Beweging. Impact.

Mail me via info@ninfa.nl of app of bel me op 06-51367680.
Ik kijk naar je uit!

***Doorgang bij vier deelnemers***

*** Wil je heel graag, maar liever op een ander dagdeel, laat het me weten! ***

Je kunt je alleen inschrijven, je kunt ook samen komen met je partner, vriend of vriendin,
zus, moeder, collega, ….
Of kom met jullie vieren! We kunnen samen data plannen.

Ga mee op reis!

Adobe Spark11