Geld en emotie

Geld en emotie 

Zondag 19 februari jl. schreven 12 deelnemers over Geld en emotie. Wat een geweldige ochtend. Geld zet veel in beweging. Deelnemers kwamen met weerstand, en tegelijkertijd kwamen ze wel. En ik hoorde dat een aantal mensen niet kwamen om het thema en/of om de weerstand. Ik vind het zo interessant en leuk! Schrijven hierover geeft al zoveel inzicht in wat je doet, wat je belangrijk vindt. Ik hoorde vele kwartjes vallen. 🙂 En dus, ik geef nogmaals de mogelijkheid om te komen schrijven. Als je het nog een keer wilt ervaren, of omdat je eerst niet kon of wilde. Je bent van harte welkom!

Geld. Groot taboe om over te praten. Geld maakt nogal wat gevoelens los. Veel geld. Weinig geld. Tekort. Teveel.
Zie jij geld als doel of als middel? Wat heb jij meegekregen van je ouders over geld? Welke rol speelt geld jouw leven?

Geld raakt iedereen. Wat betekent het voor jou? Voel je je comfortabel met geld of juist niet? Praat je met anderen over jouw financien? Hoe vrij ben jij daarin?

Laten we schrijven en delen over dit fascinerende onderwerp. Je bent van harte welkom!

* Kosten * Uitwisseling * Bijdrage * Waardebepaling achteraf *
Deze keer vraag ik geen vaste prijs. Dat doen we deze keer anders! Deze speciale laatste reguliere editie van het Schrijfcafé gaat over geld en emotie en dat gaan we goed voelen. We gaan spelen met de bijdrage. Wat is de ochtend, de ervaring, je waard? Kom meedoen, voel wat je wilt en kan geven en geef dat. Helemaal vrij. Zonder oordeel. Met een minimum van 10 euro. Waardebepaling achteraf dus.
Spannend? Leuk? Ga jij dat aan?