Over Ninfa

The Garden of Ninfa is een bijzondere tuin in Italië. Een plek waar je verrast raakt door geuren, kleuren en sensaties. Je komt er zeldzame planten tegen, resten van een oud bouwwerk, forellen tegen de stroom in. De tuin is lastig te vinden en de openingstijden zijn beperkt, dus het was echt een cadeautje dat we Ninfa tijdens ons huwelijksreis hebben ontdekt.

Ninfa  

Foto’s Flickr * By Andrea Marutti

Ninfa staat voor mij symbool voor een ontdekkingstocht. Je eigen reis in het leven en alle ontdekkingen die je daarin doet.

Tijdens de cursus Luisteren naar je pen© van Christine de Vries heb ik ervaren dat schrijven dat ook voor mij is, ontdekken. Wat was ik verrast door de kracht van het schrijven! Ik leerde te durven schrijven. Me overgeven aan de woorden die uit mijn pen kwamen. Christine zei keer op keer: alles is een momentopname, alles is goed wat je schrijft. Het gaf me een licht gevoel. Geen gedoe, niet nadenken, gewoon schrijven. Heerlijk!

Ik was er zo enthousiast over dat ik de ervaring van het schrijven graag wilde doorgeven! Ik heb de gecertificeerde training Luisteren naar je pen© gevolgd, zelf veel geschreven, diverse workshops gevolgd en Ninfa opgericht!

Ga je met me mee op ontdekkingstocht?

 

DSC04105-2