Reis van je Leven

Explore  gbcju3tcueq-aleksandr-kozlovskii  78a265wpio4-david-marcu

‘Reis van je leven’ helpt je je levensverhaal tot nu toe in beeld te krijgen én daagt uit om het heft in eigen handen te nemen in de nog blanco pagina’s van je leven. Het legt vast, reflecteert en geeft betekenis aan je ervaringen en laat je aan de hand daarvan in beweging komen om de toekomst te creëren die jij echt voor ogen hebt.

Wil je terugkijken naar belangrijke momenten in je leven, ze vastleggen, er opnieuw naar kijken, omdat je vragen hebt als: Wat is de reden van mijn bestaan? Hoe kan ik van betekenis zijn?
Vaak is er een impactvolle gebeurtenis geweest in je leven die je aanzet tot deze vragen te stellen en dat de behoefte en moed ontstaat om ze nu ook te beantwoorden.
Als je graag iets achter wil laten, een document over jouw leven tot nu toe en hoe jouw leven je gevormd heeft, én actie wilt ondernemen in een leven creëren dat jij echt wilt, in een kleine groep gelijkgestemden, met aandacht zonder oordeel, dan is ‘Reis van je leven’ passend voor jou!

De reis

De impactvolle momenten in je leven hebben grote invloed gehad op de persoon die je nu bent. Ervaringen van vroeger krijgen de ruimte gezien te worden vanuit het nu.
Je krijgt niet alleen ruimte voor wat je al hebt meegemaakt, maar je wordt ook meegenomen naar de reis van je leven in de toekomst: wat komt daar te staan? Hoe wil jij dat die reis eruit ziet? Wat wil je echt en wat heb je nodig om daar te komen?

Door de opzet van verleden, heden én toekomst krijg je niet alleen een levensverhaal van wat je hebt beleeft, maar ook handvatten en een stappenplan van wat je allemaal nog wilt beleven en ervaren. Je levensverhaal blijft nog in beweging en jij hebt daar invloed op!

Aantal bijeenkomsten

Om tot dit verhaal te komen zijn er in het totaal 8 bijeenkomsten van 2,5 uur. De eerste 6 gebruik je om je levensverhaal neer te zetten. Deze bijeenkomsten zijn elke 2 weken. De laatste 2 om bij te schaven en te borgen dat je verhaal, je reis ook echt gaat leven. De eerste vindt na 4 weken plaats, de laatste 6 weken daarna.

Doorlopende opdrachten

Tussen de bijeenkomsten ontvang je ook opdrachten. Verbreden, verdiepen, wat jij nodig hebt. De opdrachten helpen je om dat verhaal op papier te krijgen dat je voor je ziet. Natuurlijk ben ik tijdens deze periode beschikbaar voor jou. Voor vragen of als je even vast zit. Je kunt me bellen of mailen, je krijgt altijd een reactie binnen 24 uur.

Investering

Deze reis gaat uit van minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 600,- per deelnemer (oftewel € 75,- per sessie). De bijeenkomsten zijn niet los te volgen. Voor de volledigheid van het proces en je verhaal, en de veiligheid van de groep. Je committeert je als deelnemer dus ook aan alle bijeenkomsten. Het bedrag is eventueel in 3 termijnen te betalen.

De impact van samen schrijven

Schrijven en delen in een groep versterkt het proces. Stem geven aan herinneringen, jouw ervaringen, in een kleine veilige groep, maakt het extra krachtig. Verbinding, herkenning, inspiratie. Een ieder gaat op zijn/haar unieke manier het leven aan en tegelijkertijd is er zoveel hetzelfde. Luisteren doen we zonder oordeel. Altijd.

Ondersteuning onder elkaar

Ik nodig je uit de opdrachten die je thuis maakt, telefonisch te delen met een mededeelnemer. Zoals we in de bijeenkomsten doen: voorlezen en luisteren zonder oordeel, zonder commentaar, om en om. Dit kost weinig tijd en levert veel op aan verbinding, inzicht en motivatie. Naar eigen wens kun je het uitwisselen uitbreiden met een gesprek. Hierin ben je vrij.

Start

Half maart op dinsdag- en/of donderdagochtenden.