Huiskamer Schrijfsessie

Huiskamer Schrijfsessie: Authenticiteit en geluk

Wie ben jij tussen al die andere unieke mensen? Durf jij je te laten zien, kwetsbaar, je ongemakkelijk te voelen? Durf jij alleen te staan als alle anderen het niet met je eens zijn? Om trouw te zijn aan jezelf? Wie ben je? Wat wil je? Is jezelf zijn het ultieme geluk?

In een veilige, rustige, open sfeer verwelkom ik je graag om te schrijven en te delen, te zijn wie je bent. Ruimte voor jezelf, ruimte voor elkaar. In schrijven en delen, ook in dialoog!

Schrijven helpt je tot de kern komen. Van jou. Van wat je wilt. Zodat je bewust wordt van wat je echt wilt en van daaruit bewuste keuzes kunt maken.
Een dialoog ontstaat vanuit gelijkwaardigheid, zonder oordeel, zoals we ook altijd doen met het voorlezen van wat je hebt geschreven. Ik wil graag meer ruimte bieden naast het schrijven om je te uiten en daarvoor heb ik de dialoog toegevoegd. Spannend en leuk!

We schrijven en ontdekken. We lezen voor en voelen en ontdekken nog veel meer. We komen in contact met onszelf. We zijn een spiegel voor elkaar en een inspiratie. We gaan in dialoog. We schrijven verder. Een bijzondere ochtend met jouw waardevolle aanwezigheid!

Huiskamer Schrijfsessie
…..
….. uur
….. Hoofddorp
€ 25,00

Meld je aan via info@ninfa.nl, een Facebook bericht, of whatsapp 06-51367680 of een telefoontje.

De bijdrage graag vooraf overmaken op NL08RABO0166246271 t.n.v. Ninfa o.v.v. Schrijfsessie <datum>.

Neem je pen en papier mee?!

Ontvangst vanaf 9.45 uur. We starten om 10.00 uur!!

Doorgang bij minimaal 4 deelnemers. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Authenticity is the daily practice of letting go of who we think we’re supposed to be and embracing who we are. 
– Brené Brown –

 

Uitleg opzet Schrijfcafé