Schrijfreis e-book

27 dagen vol Liefde!

Om de liefde in jezelf wakker te maken, te vergroten, te onderhouden en deze liefde te delen!
Je zult ervaren dat schrijven in weinig tijd een groot verschil kan maken.
Je ontvangt veel inspiratie! En inzicht. Een verdieping in jouw liefde.
Door te schrijven. Elke dag een waardevol moment met jezelf.
Slechts 10 minuten toewijding per dag zorgt voor grootse impact!

Ik heb geleerd om elke dag op te schrijven hoe ik me wil voelen. En daarbij de acties die ik te doen heb óm me zo te voelen. Dat geeft me focus én een voldaan gevoel.
‘Liefdevol’ staat dagelijks als een gewild gevoel op mijn lijstje. Het is echt opvallend hoe sterk deze methode werkt. Verbonden zijn met hoe je je wilt voelen, leidt tot wat je moet doen om je zo te voelen. Jij bent de stuurvrouw/stuurman en kan in zware storm bijsturen en op koers blijven.

Zomer vol Liefde!

Omdat liefde begint bij jezelf. Je wordt nu ondersteund door de zomerse energie, om het leven te vieren, te beginnen met te genieten van jezelf, te houden van jezelf.
Je leven vieren, je eigen tempo voelen, je hart voelen kloppen, je hart horen fluisteren wat ‘ie graag wil… Aandacht. Voor jezelf. Je omgeving. De schoonheid om je heen. In de zomer zijn alle ingrediënten aanwezig om de blijheid te voelen, doen waar je zin in hebt, uitbundig te LEVEN! Wat niet wil zeggen, druk en álles maar doen, maar uitbundig in de zin van alles in je opnemen, het leven ten volle leven. Dat is hier en nu aanwezig. Waar je je zomer ook doorbrengt.

De opdrachten in dit boek brengen aandacht, liefde en inspiratie in jouw zomer. Voor (nog) meer eigenliefde.